Csempe Akció

ZALAKERÁMIA HÓNAP A KOVÁCS TÜZÉPEN!

 

2020. júniusában ÓRIÁSI akció Zalakerámia termékekből a Kovács Tüzépen. 

Magyar gyártó Magyar termékei megfizethető áron; és ez csak pár előny.

Álmodja meg, és mi megvalósítjuk, szakembereink segítségével egészen az ötlettől a kivitelezésig Ön mellett vagyunk. Látványtervezéssel, pontos anyagszükséglettel, korrekt árakkal várjuk!

Ízelítő az akciós családokból:

Petrol – A szürke és barna színben, széles dekor választékkal elérhető Petrol család nemrégiben fényes lapokkal bővült. Falburkolók mérete 20x50 cm, padlólap 30x30 cm.


Azali – Könnyed elegancia. Bézs és szürke árnyalatú alaplapok, melyek a különleges dekor szettekkel kombinálva igazán egyedi tereket hoznak létre. Fényes felület. Falburkolók mérete 20x50 cm, padlólap 30x30 cm.


Albero – Közkedvelt fahatású burkolat család. A falburkolók fényes, a padlólapok matt kivitelben. A változatos dekoroknak köszönhetően fürdőszoba, konyha, de akár nappali is kialakítható velük. Falburkolók mérete 20x50 cm, padlólap 30x30 cm.


Woodshine – Fényes fa hatású burkolat család, elsősorban fürdőszobák burkolásához. 3 színben – biaco/oro/noce. Falburkolók mérete 25x40 cm, padlólap 33,3x33,3 cm.


Selma – A három színben (avorio, marrone, caffe) elérhető, matt Selma burkolat család fürdőszobák, konyhák-étkezők, nappali kialakítására kiváló választás. A családhoz tartozó mozaik, listellok vagy konyhai dekor változatos felhasználást tesznek lehetővé.


Dolomit – Fagyálló gres padlóburkolat. Bézs és barna árnyalatban, 33,3x33,3 cm és 60x60 cm méretben, elsősorban kültéri felhasználásra.


Quarzit – Kültéri fagyálló gres padlóburkolat, szürke és barna színárnyalatban. A természetes kő hatás érdekében szándékos színárnyalati-mintázati különbségek fedezhetők fel a lapokon. 33,3x33,3 cm lapméret.


Milia – Kizárólag a HUFBAU termékkínálatában. Letisztult finom színek, egyedi vonalvezetés. Minden exkluzív fürdőszoba és konyha álma.


Colortrend – Modern dizájn, felkapott színekkel, ezernyi lehetőséggel.


Sweethome – Laminált hatású csempecsalád. Több színben és árnyalatban, a fahatású nappalikért.


Amit talán már a legtöbben vártak a hazai piacon a fekete falburkoló lapokkal bővült Carneval és Metro család.

A fekete-fehér burkolatok párosítása egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A fekete szín nagyobb felületen is látványosan burkolható, de bizonyos területek kiemelésére is kiválóan alkalmas. Bár a sötét színek alapvetően érzésre szűkítik a teret, ennek ellenére megfelelő szín párosítással, jól megválasztott kiegészítőkkel akár a legkisebb fürdőszobából is modern, elegáns helység varázsolható vele. A Carnevál család falburkolatai 20x60 cm, a Metro 20x50 cm lapméretűek, a fekete lapok mindkét esetben fényes változatban érhetők el.

                                                            

                                                                                 

                                                                                          

Az elgépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A hónapban a megrendelésekre, és a készleten lévő termékekre is érvényes a meghirdetett kedvezmény. Kérjük érdeklődjenek Tüzépünkön nyitvatartási időben a 42/508-409-es telefonszámon a 107-es melléken, vagy a 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 30 szám alatt.