Betoncserép napjainkban

Formavilág

Az egyedi formavilágnak köszönhetően a Leier betoncserepek vonalvezetése letisztult, így a tetőn a tökéletes íveket nem töri meg lépcső, nagy hézag.

Az ívelt cserepekből készült tetők átszellőzése a formából adódóan jön létre, így az alsó szerkezetek kevésbé forrósodhatnak át a nyári hőségben.

A Leier tetőfedő rendszerekkel a szaruzat hajlásszögétől függően változtatható léctávolsággal, nagy rugalmassággal tervezhet 17°-os hajlásszög felett.

A hálós fedéskép miatt a tető rendezett összhatást kölcsönöz.

A nagy felületű cserepekből gyorsan és gazdaságosan építhet.

A felületen kialakított vízvetők védelmet biztosítanak a vízfelkúszással szemben.

Minőség

Magyarországon gyártott európai minőségű termék.

Minden paraméterében megfelel a harmonizált európai szabványoknak, miáltal büszkén viseli a legmodernebb normáknak való megfelelést igazoló CE-jelet.

Legyen tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar, a héjazat nagy szilárdsága és tömege megvédi a tetőt az elemek pusztításától, stabilan ellenáll az egyre gyakoribbá váló szélsőséges időjárásnak.

A betoncserepek szilárdsága, és ezzel együtt vízzáró képessége, valamint fagyállósága az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik.

Az egyes könnyebb tetőfedő anyagokkal szemben a Leier betoncseréppel épített tető fokozott hangszigetelő és hőtároló képességgel is rendelkezik.

A különleges betonösszetételnek, a különleges bedolgozási és utókezelési technológiának köszönhetően a Leier betoncserepek nyomószilárdsága a rendszeres külső és belső ellenőrzéseken mindig kiemelkedő.

A betoncserepek a speciális gyártástechnológia, és a szigorú minőségi kritériumok miatt garantáltan méretpontosak. Nincs vetemedés, a cserepek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így egyszerűen, gyorsan, biztonságosan, és olcsón építhető kiváló minőségű tetőhéjazat.

Az alapanyagok kiváló minőségének, és az elemek formai kialakításának köszönhetően a Leier tetőfedő rendszerrel készült tető nagy nedvesség és hőmérséklet ingadozás hatására sem változtatja térfogatát vagy tömegét.

A  speciális betonösszetétel, a különleges bedolgozási technológia, és a többszöri felületkezeléssel ellátott kiemelkedő vízzáró tulajdonságokkal rendelkező betoncserép családot kínálunk Önnek, melynek szakszerű beépítésével tökéletesen szigetelő héjazat készíthető.

A Leier betoncserepek vízfelvétele elhanyagolható, így tartós csapadék esetén sem növekszik meg a héjazat súlya, így ezt a tető tartószerkezeteinek méretezésekor figyelmen kívül lehet hagyni.

Az alacsony vízfelvétel miatt a Leier betoncserepek kiemelkedően fagyállóak.

Különleges felületkezelés

Betoncserepeink a Pajzs Plusz bevonatolási technológiának köszönhetően zárt, víztaszító felülettel rendelkeznek, amely révén kiváló a vízelvezető képességük, nehezen telepszik meg rajtuk a por és a moha, és évtizedeken keresztül könnyen tisztíthatók maradnak.

A betoncserepek intenzív és tartós színét, valamint UV-stabilitását az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék, és a kétszeres felületvédelem garantálja. A színezéshez a legmagasabb minőségi kritériumokat is túlszárnyaló nyugat-európai festékanyagokat használunk.

A változatos színek jól harmonizálnak a Leier cégcsoport egyéb díszburkolati elemeivel. 

Komplett rendszer

A nagyszámú kiegészítőnek köszönhetően minden igényt kielégítő tető építhető, és számtalan variációs lehetőség nyílik Ön előtt, hogy a héjazatot otthona díszévé tegye.

A rendszeresen frissülő termékpaletta számos lehetőséget biztosít az épület és környezetének stílusához illő tetőfelületek kialakításához és egyéni elképzelések megvalósításához. Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos színek mellett a legújabb trendekhez illeszkedő színek, színkombinációk. Legyen szó lakó-, szociális-, mezőgazdasági-, ipari-, vagy irodaépületről, kis kerti pavilonról, vagy teljes épületegyüttesek fedéséről, nálunk biztos megtalálja az elképzeléseihez legjobban illeszkedő cserépszínt és formát. 

Környezetbarát gyártás és termék

Természetesalapanyagokból, víz, cement, homok és vasoxid alapú színezőanyagok arányos keverékéből készül.

A gyártás során kizárólag környezetbarát anyagokat használunk.

A régi betoncserepek nem jelentenek környezeti kockázatot, feldolgozhatók és újrahasznosíthatók.

 Forrás: leier.hu