CREATON: már beton is a választékban

Síkpala és kerámia után betonban is otthon


2017-től a CREATON választékában a beton tetőfedő anyagok is megtalálhatóak a népszerű és környezetbarát szálcement pala, illetve kerámia tetőcserép mellett. Az új, magas minőségű beton tetőfedő anyag választéka minden igényt kielégítve teszi teljessé a CREATON eddigi kínálatát.Két európai színvonalú gyár Lentiben, magyar és nemzetközi gyárakból származó széles cserépválaszték, Magyarország legjobb minőségű agyagállománya, folyamatos műszaki fejlesztések és széleskörű szakmai támogatás az ország bármely pontján – ezt kínálja a CREATON, 2017-től a betoncseréphez is!Az elmúlt években szinte minden magyarországi tetőfedő megismerkedett a cég legváltozatosabb tervezői és felhasználói igényeket kielégítő termékválasztékával: szálcement homlokzatburkolataival, különlegesen elegáns és modern palafedéseivel és persze méltán népszerű kerámia tetőcserepeivel.


Újrahasznosítható tetőfedőanyag

A CREATON elsősorban kerámia tetőcserepeiről ismert, most a beton tetőfedő anyagok esetén is kizárólag a tőle megszokott magas minőségi kategóriába tartozó termékeket kínálja.

A beton tetőfedő anyag környezeti terhelése igen csekély, amely ma már természetes elvárás minden magára adó építőanyag gyártó cég esetén. A kerámia cserepekhez hasonlóan a CREATON beton tetőfedő anyagok 100%-ig újrahasznosíthatóak.

A műszaki és esztétikai okokból lekerekített alsó peremmel rendelkező cserepek minden tervezői elképzelés és fogyasztói igény esetén megoldást kínálnak, hiszen már 10o-os hajlásszögű tetőn is alkalmazhatóak.

A beton cserepek további műszaki előnyei közé tartozik amellett, hogy kedvező az árfekvése és egyszerű vele a kivitelezés, hogy fokozottan vízbiztos tető építését teszi lehetővé, amiről az egyedülálló bordakialakítása gondoskodik. A tetőcserép felületén megjelenő kettős vízborda kiemelkedő védelmet nyújt az esővíz ellen. A cserepek teherbíró képessége 30%-kal nagyobb a DIN Plus szabványban előírtnál.Sima felület – beton tetőcserép

A CREATON új betoncserepei selymesen matt színekben készülnek, minőségi sima felülettel. Különböző esztétikai élményt nyújt a beton tetőcserép család négy különböző formájú változata, az időtállóan klasszikus formájú HEIDELBERG, a dinamikusan hullámzó GÖTEBORG, a síkfelületű KAPSTADT, illetve az attraktív és egyedülálló formájú VERONA. Gyártásuk öt különböző színben - klasszikus vörös, sötétvörös, sötétbarna, sötétszürke, fekete -, történik.

A Planar felületű betoncserép finom és sima kialakítású, matt színű és selymesen fényes alapanyagú, amely hosszú időn át megóvja a tetőt a szennyeződések megtapadásától.

A CREATON a betoncserepekhez a kiegészítők széles választékát kínálja, ahogyan a jól bevált kerámia tetőcserepeknél is.

Így az építkezni és felújítani készülők - a kerámia cserép és síkpala után - a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint tartós és környezetbarát, esztétikus tetőfedő megoldással találkozhatnak.