Csodálatos Mapei és Bosch nap a Kovács Tüzépen

Mapei és a Bosch - csodálatos szakmai nap

A Kovács Tüzép hisz abban, hogy a Partnerei mellé állva,
a közös sikerek útján, a Partnerei egyéni üzleti sikereihez is hozzá tud járulni.
Az előző évekhez hasonlóan, ebben az évben is több olyan rendezvényt, oktatást, beszélgetést tartunk, aminek középpontjában a Partnereink állnak!

Az év kiemelkedő eseménye a Mapei és a Bosch részvételével zajlott.

             

Már a találkozó előtt is érezhető volt a hatalmas érdeklődés.
2016. február 18.-án, csütörtökön a Kovács Tüzép parkolói zsúfolásig megteltek. Időben, pontosan érkeztek a meghívott Partnerek és a gyártók képviselői.
A Mapei részéről Farkas András területi képviselő és Juhász Nagy János alkalmazástechnikus kiváló szakmaisággal és magas szakmai tudással igazi segítő partnerként állt a kivitelezők mellé. Az érkezéskor a gőzölgő kávé és a friss meleg pogácsa mellett azonnal beindult a "szakmázás". Az elméleti tudásátadást követően, Juhász Nagy János a gyakorlatban is megmutatta, milyen egyszerű dolgozni a Mapei termékeivel.
A gyakorlati bemutató után fenséges svédasztalos ebéd koronázta meg az együtt töltött időt.

A bőséges ebéd után egy rövid szünetet követően a Bosch részéről Lőrincz Ákos területi képviselő köszöntötte a résztvevőket és Murányi Zoltán kimagasló szakmai tudással mutatta be, a Bosch okos mérőműszereit, megoldásait. Ezek az eszközök pénzt és időt spórolnak meg a kivitelezőknek és persze precíz, megbízható munkavégzést biztosítanak.

A magas szakmaisággal megtöltött bemutató végén, a résztvevők számot adhattak a friss tudásukról, egy rövid kvíz keretében. A kvíz kérdéseire három fő hibátlanul tudta a válaszokat, ezért külön jutalmazva lettek a kisebb ajándékok mellett.

Természetesen, hasznos jutalommal lettek gazdagabbak, azaz Bosch GLM30 ipari lézeres távolságmérőket kaptak ajándékba.

Vélemények a napról:

"Nagyon-nagyon jó volt a Mapei szigetelő anyagok tudásanyaga, mert néha ez fejtörést okoz.
Az intelligens mérőműszerek pedig elengedhetetlenek a pontos és precíz munkavégzéshez.
Köszönjük szépen a Kovács Tüzépnek, hogy ezt a hasznos szakmai napot szervezte és bonyolította."
Maleczki Gergely
Konzol Plusz Kft.

"Felkészült előadók, érdekfeszítő témáról magas szakmai színvonalon, az érdeklődést folyamatosan fenntartva rendkívül nívós előadást tartottak."
Szabó Lajos E.V

"A Mapei után a Bosch Floorplan applikációja nagyon megnyerte a tetszésemet, ami pénzt és időt takarít meg nekünk. A kiváló szervezést köszönjük a Kovács Tüzépnek!"
Gilányi István
Májer és Társa