Hogyan legyünk mi a napfény és a meleg urai a tetőtérben?

Egy jó nap egy jó alvás utáni finom ébredéssel indul! A tetőtéri hálószobákban mindig nagyobb kihívás, hogy hogyan teremtsünk magunknak teljes komfortot az alváshoz.
Pedig nem kell messzire mennünk a megoldáshoz, hiszen a tetőtéri ablakok ugyanúgy elláthatók árnyékolókkal, mint bármely homlokzati ablak. Csak egy kicsit trükkösebbek a termékek!


Helyes típusválasztás esetén mi magunk szabályozhatjuk, hogy mennyi fény jusson a szobákba, de a rolók segítenek fenntartani a kellemes hőmérsékletet is. Fontos, hogy egy tetőtéri ablakra több típusú árnyékolót is fel tudunk szerelni egyszerre, így minden irányítás a mi kezünkbe kerül!

Belső fényzáró roló – ha uralni szeretnénk a napfényt

Egy igazán pihentető alváshoz teljes sötétségre van szükség, amit belső fényzáró rolóval tudunk a legkönnyebben biztosítani. A VELUX fényzáró rolók teljes sötétséget teremtenek még akkor is, ha valamelyik világos árnyalatot választjuk a 24 lehetőség közül. A roló külseje biztosítja, hogy az anyagon egyáltalán ne szűrődjön át a napfény még akkor sem, ha a szobánkban nem szeretnénk sötét árnyalatú „függönyt” nézegetni.
A VELUX fényzáró rolók sínes kialakítása miatt sem az ablak aljánál, sem az oldalánál nem jut be kósza napfény, ami megzavarhatná a pihenést. A rolót a sínen működtetjük, és ott állítjuk meg, ahol szeretnénk, ha éppen nem teljes sötétségre vágyunk, vagy ha reggeli ébredéshez szeretnénk beengedni a napfényt a szobába.

A VELUX belső fényzáró rolók az alap 24 db-os szín- és mintaválaszték mellett gyermekeink legnagyobb örömére extra kivitelben is kaphatók. A 12 db-os Disney & VELUX Álomkollekció mellett most a fiúk (és apák) életébe még egy ponton beköltözhetnek a Star Wars-sztárok, hiszen a Star Wars & VELUX Galactic Night Collection darabjain Darth Vader és mindenki kedvenc droidjai is helyet kapnak.

Mivel a VELUX Cégcsoport immár 75 éve gyártja tetőtéri termékeit világszerte, nagy gondot fordít a fenntarthatóságra. Éppen ezért minden fényzáró roló anyaga Oeko-Tex® minősítéssel rendelkezik, semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

Külső hővédő roló – akár 5 fokkal hűvösebb tetőtér

Mindannyian ismerjük azt az érzést, hogy a nyár legmelegebb heteiben nehezen megy az elalvás, pláne a tetőtérben. A hűsítő tusolás, a vizes lepedő, a kellemetlenül zúgó ventilátor használata helyett állítsuk meg a beáramló forróságot már az üvegfelületnél! A VELUX külső hővédő roló akár 73%-kal kevesebb hőt enged be a szobába, ami már érezhetően megkönnyebbülést biztosít a nyári estéken. A rolót a tetőtéri ablakra kívülről szereljük fel, így nem akadályozza a belső rolók működését. A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így a szoba kevésbé fog felmelegedni. A háló csak éppen annyira sötét, hogy a szabad kilátást nem akadályozza. Egy mozdulattal le- és felhúzható a roló, így Ön bármikor könnyedén visszaengedheti a tartóba, ha nincs rá szüksége.

Kettő az egyben komfortcsomag – a legjobb kombináció


Ha szeretnénk a teljes tetőtéri komfortot élvezni és még jól is akarunk járni, akkor válasszuk a fenti két terméket tartalmazó Komfortcsomagot! A csomagban található belső fényzáró rolót belülre szereljük fel a VELUX egyedülálló Pick&ClickTM rendszerével – a rendszer azt teszi lehetővé, hogy a felszerelést bármelyikünk el tudja végezni percek alatt, a külső hővédő roló pedig kívülre kerül.
Komfortcsomagban 10%-kal kevesebbet kell fizetnie a termékekért, a megspórolt összeget biztosan szívesen elfagyizná a család!
Komfortcsomagot a belső fényzáró roló 4 alapszínében tudunk választani magunknak és bármely típusú, generációjú és méretű VELUX tetőtéri ablakra megtaláljuk a ráillő darabot.
A 3 év gyártói garancia minden termékre, csomagra és színre érvényes. Keresse az eredeti VELUX árnyékolókat.

75 év innováció immár 30 éve Magyarországon!
www.velux.hu