Kaiser-Clean felületvédelem

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a Leier Kaiserstein tér­kő és laptermékek egyszer tavasszal, egyszer pedig késő ősszel egy alapos tisztítást igényelnek.

A felület tisztítása elsősorban seprűvel és erős vízsugárral történhet. Egy speciális eljárásnak köszönhetően azok a termékeink, melyek a belső hidrofobizálás mellett KAISER- clean felületvédelemmel is ellátunk, garantáltan nagyon könnyen tisztíthatóak. Akár moha vagy algák, akár fű vagy falevél festéka­nyagai, sőt zsírok és olajok sem hatolnak be mélyen a termékek anyagába. Az ilyen felületi szennyeződések után fennmaradó foltok egyszerűen vízzel és szappannal letisztíthatók.


Ennek ellenére javasoljuk a következők betartását:

általánosan elmondható, hogy minden szennyeződést a keletkezé­sét követő legrövidebb időn belül el kell távolítani a burkolat felü­letéről, hogy az esetleges kémiai folyamatokat, mint például a her­vadó, rothadó növényekből kiváló csersav vagy a vörösbor foltja sem hagyjon nyomot maga után. Erős szennyeződések esetében, ahol a seprű és vízsugár nem fejt ki elégséges tisztítóhatást, be­ton termékekhez kifejlesztett tisztítószerek alkalmazását javasoljuk. Kérjük, kerülje a koncentrált savak és lúgok alkalmazását. Bármilyen tisztítószer felhasználását először egy félreeső kisebb felületen történő próbával tesztelje. A fugaanyagok épségének megőrzése érdekében magasnyomású tisztítóberendezést ne, vagy csak mér­téktartóan használjon.Javaslataink betartása mellett éveken át gyönyörködhet a minőségi Kaiserstein termékek felületében.


 

A KAISER-clean felületkezelés előnyei:

•   csökkentett szennyeződésfelvevő képesség

•   mélyített felületi színek

•   könnyű tisztíthatóság

•   minden medencetisztító szerrel szemben ellenálló felület

•   a burkolat felületének hosszan fennmaradó szépsége

•   mérsékelt tisztítási költségek

•   strapabíró felület

 

Javaslataink betartása mellett éveken át gyönyörködhet a minőségi Kaiserstein termékek felületében.