LB-Knauf - Beltéri festék

Nem szabunk határt a színező kedvnek

A minket körülvevő felületek tulajdonságai, ezek közül is leginkább azok színei rendkívül nagy hatással vannak hangulatunkra, közérzetünkre. A napsütéses nyár apropóján érdemes áttekinteni, milyen termékeket és megoldásokat kínál az LB-Knauf ahhoz, hogy lakóhelyünk belső terei pontosan azokban az árnyalatokban pompázzanak, amelyeket megálmodunk magunknak.

 

Míg kívül a színezővakolat árnyalata, struktúrája és minősége határozza meg a házak megjelenését, addig a belső helyiségekben a beltéri festékekkel teremthetjük meg a kívánt atmoszférát. Ha átlépjük egy esztétikus homlokzattal rendelkező ház küszöbét, joggal várhatjuk el, hogy a benti felületek is hasonló esztétikai színvonalat képviselnek. Ez azért is fontos, mert az itt használt színek sokféleképpen hatnak ránk, és sokféle célra használhatók.

 

Az intenzív tónusok, mint például a vörös, serkentik a vérkeringést, és inspirációra ösztönöznek, a türkiz növeli a kreativitást, a sárga elősegíti a mentális aktivitást, a zöld árnyalatai üdeséget, frissességet sugároznak, a halvány szürkéskék segítségével pedig optikailag növelhetjük meg a szűkösebb helyiségek méretét. A sort hosszan lehetne folytatni, hiszen gyakorlatilag az összes színnek vannak mérhető és kevésbé mérhető élettani, illetve pszichés hatásai.

 

Miután megálmodtuk a belső terek színharmóniáját, olyan anyagokra, olyan minőségi termékekre van szükség, amelyek segítségével meg is valósíthatjuk elképzeléseinket. Ennek a célnak felel meg tökéletesen az a kiváló fedőképességű, matt diszperziós falfesték, amelyet ez év áprilisában dobott piacra a Lasselsberger-Knauf. Az InterTop névre keresztelt, szórható, de ecsettel és hengerrel is felhordható festék színkínálatának megalkotására alapos piackutatás és a színezővakolatok terén szerzett évtizedes tapasztalatok összegzését követően került sor.

 

A termékkel két munkamentben rendkívül nagy fedőképesség érhető el, könnyű vele dolgozni, homogén felületet ad, gyorsan szárad. Segítségével bármilyen elképzelés megvalósítható, bármilyen hangulat létrehozható, hiszen a színezővakolatoknál említetett Inspiration rendszer választéka mellett további 477 árnyalatban is kikeverhető, megrendelhető. Ez a széles skála nem lehet akadálya szárnyaló fantáziánknak.


Csatolmány: LBK_InterTOP_2017.pdf