Leier teraszburkolatok széles választéka

Teraszburkolatok színes választéka a Leiertől!


A ház körül változatos a kerti lapok felhasználási lehetősége. A teraszoktól kezdve a gyalogutakon át a bejáratokig – a lapok felhasználásának semmi sem szab határt.

A lapok fagyállók, kopásállók és csúszásbiztosak. Alkalmasak mind kültéri mind beltéri elhasználásra. Széles termékkínálatunk a különböző színű és felületű lapokat és élkezelt kiegészítő lapokat is.


Regnum lapok

Ódon kézművesek egyedi termékeit jeleníti meg új Regnum lapcsaládunk. A mérsékelt beépítési rétegvastagság lehetővé teszi e termékprogram alkalmazását a felújításoknál, de kiválóan alkalmazhatóak a lapok új építmények retro hangulatú megjelenítésénél is.

Regnum Classic szériánk lapjai a régi kőfaragómunkák technikáját sugározzák vissza. Ez a finombetonlapunk természetes kőre kísértetiesen hasonló megjelenéssel bír.

A Regnum Naturo szériánk az antik vágott mészkőlapok struktúráját utánozza. Beltéri és kültéri alkalmazásával egyaránt időtlen eleganciát kölcsönöz környezetének. Az egymáshoz illeszkedő méretek lehetővé teszik a lapok lépcsőburkolatként, medenceszegésként történő beépítését is.


Csiszolt finomszórt lapok

A lapok egyforma csiszolása megjelenésében érvényre juttatja a kopórétegben felhasznált nemeszúzalékokat. A zúzalékszemcse belseje így válik láthatóvá, majd egy a megmunkálást befejező finomszórás száraz és nedves felületen is garantálja a lapok csúszásmentességét

és lépésbiztosságát.


Finomszórt lapok

Ezek a lapok a felhasznált természetes anyagok és felületmegmunkálási eljárások révén nyerik el exkluzív megjelenésüket.

A kis szemnagyságú homokszemcséket egy speciális eljárással nemesítjük.

A kiegészítő eljárásként alkalmazott, finomszórást megelőző könnyű csiszolás láthatóvá teszi a szemcsék belsejét.


Finommosott lapok

A lapfelület finom kimosása a maga természetes, sarkosan tört vagy éppen kerekített formájában teszi láthatóvá a kopórétegben felhasznált nemeskőzeteket. Az ilyen eljárással nemesített lapok így markáns megjelenéssel bírnak.


Struktúrált lapok

A struktúrált lapok színvilága és felületi megjelenése a természetes köveket idézi. A vertikális struktúrák felerősítik a felület fényárnyék játékát, természetesnek láttatva a burkolatot.