Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner - a légtisztító beltéri festék

Sokan nem tudják, hogy a lakásokban lévő bútorok bizony károsíthatják is az otthoni levegő minőségét: a belőlük kipárolgó anyagok között ugyanis megtalálható a formaldehid, amely köztudottan rákkeltő hatású. Ha nem szellőztetünk eleget, az egészségünkre ártalmas levegő könnyen beszorulhat a helyiségekbe, így még jobban ki van téve mindenki a modernkori jelenségnek, mint az asztma, vagy az allergia. 

A Poli-Farbe legújabb fejlesztésű beltéri falfestéke a DOW globális vállalat FORMASHIELDTM technológiáján alapul, amely megköti a szervezetre káros formaldehidet, majd ártalmatlan vízgőzzé alakítja át, amely végül elpárolog a lakásban. A formaldehid bomlása visszafordíthatatlan, ráadásul a falfesték levegőtisztító hatása akár 6 évig is megmarad. 

A POLI-FARBE INNTALER Air Cleaner falfesték ugyanolyan jól mutat a falakon, mint a hazai festékgyár bármelyik beltéri falfestéke. Akár saját kezűleg is neki lehet vágni az otthon kicsinosításának, hiszen a festéket egyszerű felvinni a falakra, gyorsan szárad, így az önjelölt ezermesterek is tökéletes munkát végezhetnek vele. A festék jól színezhető, így nem csak egészségesebb lesz a lakás levegője, de olyan stílusban újíthatjuk fel, amilyenben csak szeretnénk.

A POLI-FARBE INNTALER Air Cleanert lakóépületek (különösen gyerekszobák, hálószobák, nappalik), középületek (irodák, tantermek, csoportszobák) beltéri falfelületeinek festésére, az ott tartózkodó személyek kémiai terhelésének csökkentésére fejlesztették. A terméket elsősorban olyan beltéri helyiségekben alkalmazzuk, ahol sokat tartózkodunk!