Tűzvédelmi jogszabályok gyakorlati hatása a hőszigetelésben - Lasselsberger-Knauf és a Kovács Tüzép

Kovács Tüzép és Partnerei a közös sikerekért 
Tűzvédelmi jogszabályok változásának gyakorlati hatása a hőszigetelésben

Az előző évekhez hasonlóan, a 2016. évben is több olyan rendezvényt, beszélgetést tartunk, aminek a középpontjában a Partnerek állnak.

A Kovács Tüzép 2016-ban is hűen követi küldetését, amely szerint Partnereink mellé állva, a közös sikerek elérésével a Partnereink sikereihez is hozzá tudunk járulni.

Ebben az évben a Lasselsberger-Knauf gyártóval karöltve került megrendezésre, a Partnereink számára hasznos tudásanyaggal átszőtt interaktív beszélgetés.

A téma a Tűzvédelmi jogszabályok változásának gyakorlati hatását vizsgálta és adott konkrét tanácsokat a hőszigetelés területén.

Február 4.-én, csütörtökön 09.30 órakor gőzölgő kávéval, üdítővel és friss pogácsával vártuk a Partnereinket.
10 órakor, a regisztrációt követően a Lasselsberger-Knauf képviseletében Hámori László regionális projektvezető, László Zoltán területi képviselő és Gracza László alkalmazástechnikai tanácsadó kiemelkedő felkészültséggel és gyakorlati tudással fűszerezve vezette a színes interaktív beszélgetést.

Partnereink érdeklődése, azt bizonyítja, hogy a szakmai tudás és a jogszabályoknak való megfelelés elsődleges számunkra, mert csak így tudják biztosítani a kifogástalan, minőségi munkát.

Sok-sok kérdés került megválaszolásra és fantasztikus hangulatú szakmai beszélgetés bontakozott ki.
Olyannyira, hogy az igazi olasz recept alapján készült pizza íncsiklandozó illata sem zökkentette ki a szakmázásból a Partnereinket. 

A közös ebéd, a friss tudásanyag és az apró ajándékok után, mindenki visszatért a munkaterületére és újult erővel, vidáman látott neki a munkához.

Az ilyen találkozókat a Kovács Tüzép fontosnak tartja, a közös sikerek mérföldköveit jelképezik és a Partneri kapcsolatokat új szintre emeli. A közös sikerek legnagyobb értéke az ember.

Ezúton köszönjük a Partnereinknek és a Lesselsberger_Knauf-nak a proaktív hozzáállást és részvételt!

Egy kis ízelítő a hónap további interaktív találkozóiból:

Ceresit - ajándék munkaruhával, gőzölgő kávéval, üdítővel, pogácsával és közös ebéddel
Mapei - ajándék munkaruhával, gőzölgő kávéval, üdítővel, pogácsával és közös ebéddel
Bosch - ajándék mérőműszerekkel, gőzölgő kávéval, üdítővel, pogácsával és közös ebéddel 
Henkel - ajándék munkaruhával, gőzölgő kávéval, pogácsával, üdítővel és közös ebéddel

Találkozzunk a következő Kovács Tüzép rendezvényen!