Miért a Huf-bau?


Az HUFBAU KOVÁCS TÜZÉP a HUFBAU franchise hálózat tagja és kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a hálózat a jövőben is Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi társulása legyen. Széles beszállítói háttérnek köszönhetően egyedülálló termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja a HUFBAU KOVÁCS TÜZÉP ügyfeleit.

Elsődleges célunk, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös”otthon megteremtése a cél.

Legyen szó egyéni vásárlókról vagy kivitelezőkről, a HUFBAU KOVÁCS nyíregyházi építőpontja, hidegburkolási és nyílászáró bemutatószalonjai az Ön rendelkezésére állnak, ahol szaktanácsadóink garantálják  a kiváló minőséget, a korrekt árakat, a segítőkész kiszolgálást és a magas színvonalú szolgáltatásokat. Vevőszolgálatunk termékismertetőkkel, felhasználási javaslatokkal várja, kollégáink elvégzik az anyagszükséglet számításokat és segítenek az adott feladathoz legmegfelelőbb kivitelező megtalálásában. A gyors, rugalmas kiszolgálás érdekében folyamatosan fejlesztjük barkácsáruházunkat is.

 

Már csak néhány kattintásnyira van álmai otthonától…

 

Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, biztosíthatjuk arról, hogy ez az idő megtérül majd építési elképzeléseinek megvalósulásakor. Szívesen látjuk Önt valamennyi építő pontunkon!


Tekintse meg szolgáltatásainkat!


Az Ön igénye alapján, személyes kapcsolattartó fogja (egy kézben) össze az építőanyagainak a beszerzését.  
3D látványterven mutatjuk meg Önnek, hogy a megálmodott fürdőszoba, milyen lesz a kivitelezés után. Így, Ön biztos lehet abban, hogy amit választott csempét, kádat, mosdót, az harmonikusan szolgálja az igényeit. Térkő, pihenőkert, szalonnasütő, stb. bemutatókertünkben könnyebben választhat ideális színeket, formákat, mintákat amelyek egyedivé varázsolják a lakókörnyezetüket. 
Legyen szó külső vagy belső terek, felületek színeiről. Ön közel 500.000 színárnyalatból választhat. 
Saját gépjárműveinkkel pontosan és precízen a helyszínre szállítjuk Önnek, a megvásárolt anyagokat. Igény szerint hatékony eszközeinkkel rakodjuk. Kérje egyedi, kedvező árainkat!  Az egyszerűbb és hatékonyabb kivitelezéshez igénybe veheti a 12 méter vagy a 15 méter magasságig alkalmazható emelőkosarat. Emelőkosaraink elektromosan működtethetőek 220V/16A/h.Ha Ön kéri, akkor a megvásárolt anyagokat, termékeket díjtalanul tároljuk. 
Ha Önnek kényelmesebb, akkor használhatja a bankkártyáját nálunk 

Szakértő értékesítőink ingyenes, egyedi szaktanácsadást biztosítanak Önnek és kivitelezőjének. Így a legoptimálisabb építőanyagokat tudja kiválasztani.
Vázolja fel, mondja el mit szeretne építeni, felújítani, mi pedig pontosan kiszámoljuk az anyagszükségletet. Több lehetőséget is megmutatunk, hogy Ön a leginkább optimális megoldás mellett tudjon dönteni!
A költségvetés készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk az építőanyagok költséghatékonyságára, minőségére, környezettudatosságára