Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

A MINŐSÉG kérdéskör nem új keletű fogalom, a több mint 30 éve működő Kovács Tüzépen.

A minőség, a Kovács Tüzép számára azt jelenti, hogy képesek vagyunk az Ügyfeleink, Partnereink igényeit, elvárásait (nem csak kielégíteni) túlszárnyalni.

A Kovács Tüzép küldetésének tekinti a kelet-magyarországi régióban az építőanyag értékesítés terén a vezető szerep megőrzését, illetve további erősítését a – HUF-BAU csoport tagjaként – az építőipar területén nyújtott szolgáltatási kör – épület energetikai tanúsítás, építészeti kivitelezés, 3D látványterv készítés, szállítás, rakodás, földmunkavégzés.

A Kovács Tüzép tevékenységének folyamatos fejlesztésével törekszik az építőipar területén olyan értékes és korszerű megoldásokat nyújtani, amelyek már teljes körűen kezelik az építéssel vagy felújítással kapcsolatos feladatokat.

A Kovács Tüzép elkötelezett a minőségi termék- és szolgáltatás nyújtás terén.

Stratégiai célja, hogy az Ügyfelek, Partnerek igényeit meghaladja, ezzel elérje a maximális elégedettséget.

A Kovács Tüzép működésének megbízhatóságával, a beszállítókkal és az alvállalkozókkal való kölcsönösen előnyös kapcsolat kiépítésével, a munkatársak szakmai felkészültségének folyamatos javításával, valamint a termékek és szolgáltatások versenyképes árával igyekszik mind a partneri, mind a lakossági ügyfélkört folyamatosan bővíteni.

A Kovács Tüzép a jelenlegi Minőségpolitikában megfogalmazott célok teljesítésével kivívja és megőrzi az üzleti partnerek, mind a lakosság elismerését, hozzájárul a Kovács Tüzép gazdasági eredményességének fokozásához, valamint a jó hírnevének öregbítéséhez.

A Kovács Tüzép vezetése felelősséget vállal a Minőségpolitika végrehajtásáért és megteszi mindazokat az intézkedéseket, amelyek az Ügyfelek, jogszabályok és egyéb követelményekhez kapcsolódó elvárások teljesítéséhez és folyamatos fejlesztéséhez szükségesek.

 

 

Nyíregyháza, 2015. április 05.