Nyílászáró

Nyílászáró Centrum - Velünk könnyebb, mint gondolná!

Az ablak és az ajtó történetének kezdete az ókorba nyúlik vissza. Az ókori Hellasz palotáinak az ablakai a kilátást segítettek és általában a belső udvarra néztek. A Római Birodalomban a császárok épületeire jellemzőek voltak a nagy, tágas ablakok és itt használtak először üveget. A középkortól kezdve az ablak formája, már egy-egy építészeti stílusjegy megtestesítőjévé vált.

A polgári otthonokban csak az 1500-as évektől vált gyakorivá az üveg felület. A beépített keret és a benne vízszintesen vagy függőlegesen mozgó nyíló szárny is 500 évnél idősebb találmány a nyílászáróknál.

Napjainkban az ablak nemcsak díszítést, védelmetszellőzést és természetes fény által a világítást is segíti, hanem óriás szerepe van a szigetelés területén is. Az ablakszerkezetben, az üveg és a tokszerkezet együttesen befolyásolják a kész ablak hőátbocsátási tényezőjét.

Szakértő kollégáink szívesen segítenek Önnek az ablak és ajtó választásában úgy, hogy maximálisan figyelembe veszik a műszaki paramétereket, követelményeket. Így Önnek több energiája marad a színek, a design és a minták közül választani

Látogasson el hozzánk és tapasztalja, hogy
VELÜNK KÖNNYEBB, MINT GONDOLNÁ!