Kerámia tető száz színben

A kerámia tetőcserepek, így a Lentiben gyártott CREATON sajtolt és préselt, hagyományos méretű és formavilágú, illetve a modern, mega méretű cserepek sokszínűsége nem szab határt a kreativitásnak: több mint 1200 féle szín és forma közül válogathatunk, így szinte nincs két egyforma tető. A kerámia tetőcserepek napjaink ipari formatervezésének hightech eredményei. Aki kerámia tetőcserepek közül választ, nem csupán modern és gazdaságos megoldás mellett dönt, de a látvánnyal is hosszú távon elégedet

CREATON: már beton is a választékban

Síkpala és kerámia után betonban is otthon

2017-től a CREATON választékában a beton tetőfedő anyagok is megtalálhatóak a népszerű és környezetbarát szálcement pala, illetve kerámia tetőcserép mellett. Az új, magas minőségű beton tetőfedő anyag választéka minden igényt kielégítve teszi teljessé a CREATON eddigi kínálatát.

Tetőfedés cseréppel

Nem mindegy, hogy milyen az eresz?

Tetőfedő anyagok kiválasztása – kerámia tetetőcserepek

Kéménymegoldás épületen kívüli kialakítással

Az elmúlt években a kitartó válság hatására egy új gyakorlat alakult ki a fűtéstechnikában. A gázfűtés terjeszkedésével sok esetben kizárólagosan erre az energiahordozóra alakították ki lakóépületük fűtésének biztosítását és a gázárak növekedésével ez egyre nagyobb terhet jelent a magyar lakosságra.