Szolgáltatások

Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, biztosíthatjuk arról, hogy ez az idő megtérül majd építési elképzeléseinek megvalósulásakor. Szívesen látjuk Önt valamennyi építő pontunkon!


Tekintse meg szolgáltatásainkat!


Az Ön igénye alapján, személyes kapcsolattartó fogja (egy kézben) össze az építőanyagainak a beszerzését.  
3D látványterven mutatjuk meg Önnek, hogy a megálmodott fürdőszoba, milyen lesz a kivitelezés után. Így, Ön biztos lehet abban, hogy amit választott csempét, kádat, mosdót, az harmonikusan szolgálja az igényeit. Térkő, pihenőkert, szalonnasütő, stb. bemutatókertünkben könnyebben választhat ideális színeket, formákat, mintákat amelyek egyedivé varázsolják a lakókörnyezetüket. 
Legyen szó külső vagy belső terek, felületek színeiről. Ön közel 500.000 színárnyalatból választhat. 
Saját gépjárműveinkkel pontosan és precízen a helyszínre szállítjuk Önnek, a megvásárolt anyagokat. Igény szerint hatékony eszközeinkkel rakodjuk. Kérje egyedi, kedvező árainkat!  Az egyszerűbb és hatékonyabb kivitelezéshez igénybe veheti a 12 méter vagy a 15 méter magasságig alkalmazható emelőkosarat. Emelőkosaraink elektromosan működtethetőek 220V/16A/h.Ha Ön kéri, akkor a megvásárolt anyagokat, termékeket díjtalanul tároljuk. 
Ha Önnek kényelmesebb, akkor használhatja a bankkártyáját nálunk