(+36) 42 408 509tuzepkovacs@tuzepkovacs.hu
Skip to main content

Széchenyi 2020 támogatások

SZÉCHENYI 2020 Támogatások

a kedvezményezett neve: Kovács Bence Miklós

a projekt címe: Megújulást segítő, munkahelyteremtő beruházás

a szerződött támogatás összege: 71,5 millió Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %

a projekt tartalmának bemutatása:

A raktár bővítmény épült 205,8 m2 alapterülettel. A raktárban elsősorban épületek hőszigeteléséhez szükséges alapanyagok, gipszkarton táblák, hő–és hangszigetelők, segédanyagok tárolására kerül sor.
A bővítmény biztosítja a folyamatos áruellátást, a megfelelő mennyiségű készlet tartása révén. Ehhez többlet árukészlettel lett feltöltve, ami plusz forgóeszközt biztosít. Nőtt a tárolási, szortiment kialakítási kapacitás.

1 db MANITOU MRT 2150 Privilege + Stage IV forgóvázas teleszkópos rakodó gép,

1 db PALFINGER PK8.501 SLD3 A hidraulikus daru beszerzése valósult meg.

MANITOU a raklapos áruk, szóródó, ömlesztett anyagok rakodását, anyagmozgatását végzi. A gép ugyanakkor alkalmas kosaras emelőként is működni, mely egy új szolgáltatás. Univerzális jellegéből adódóan a kivitelező cégek számára is szolgáltat majd, mely többletbevétel. A PALFINGER daru teherautóra lett
felszerelve. A daruval megoldható a raklapos áruk járműre történő fel/le rakodása. A rakodógép és daru beállításával gyorsul a szállítási, rakodási folyamat. A rakodóval nincs szükség helyváltoztatásra.
Időegység alatt több munkaművelet végezhető el, ami termelékenység növelő. A komplexebb szolgáltatáskínálat miatt nő az értékesítés. A kiszolgálási színvonala javul. A raktározási, rakodási, szállítási ágazatban dolgozó munkaerő létszám nő.


a projekt befejezési dátuma: 2022. 02. 12.

projekt azonosító száma: GINOP 1.2.8-20-2020-02307