(+36) 42 408 509tuzepkovacs@tuzepkovacs.hu
Skip to main content
A friss levegő ugyanis nem luxus, minden évszakban fontos, hogy zárt tereinkben is rendszeresen szellőztessünk, ugyanis, ha szervezetünk levegőellátása nem megfelelő, agyunk nem jut elegendő oxigénhez, ennek következtében pedig az alvásminőség, valamit az általános közérzetünk is romolhat.
Szeretnéd húsvéti díszbe öltöztetni otthonod, de nincs, ötleted, hogyan tedd, ráadásul szokásosan az utolsó pillanatra hagytad a dolgot?
Noha a problémás ablakok cseréje idővel nem elkerülhető, időpontjuk egy kis körültekintéssel, néhány praktikával kitolható.
márc.
2.
dummy 11 perc
DL
Tény, hogy a nyári nagy hőség csak vízparton kellemes, tetőtéri otthonunkban valóságos átok a négy fal közé szorult, fülledt, meleg levegő. Idén élvezze a hűvös szoba előnyeit! A klímaberendezés első gondolatra kézenfekvő megoldás, de sokaknak az inkább megfázást jelent.
márc.
1.
dummy 10 perc
archive
A fürdőszoba lelke a kád – vagy a zuhany. Vitathatatlanul nagy rajongótábora van mindkettőnek és úgy hozta az élet, hogy párosunk tagjai megint nem egy oldalon állnak
febr.
28.
archive
Ha teljesen le akarjuk csupaszítani a tényeket, a konyha egy olyan helyiség, ahol dolgozunk: főzünk, tálalunk, mosogatunk, ami bizony gyakran kosszal és nagyobb mennyiségű nedvességgel is járhat. Nem kérdés tehát, hogy az ideális konyhai padlóburkolat két kitételnek mindenképpen meg kell feleljen, azaz legyen
febr.
25.
dummy 10 perc
archive
Ahogy arról korábban már szó esett, a burkolatokat Ramóna és Máté már kiválasztotta, de persze azoknak még fel is kell kerülniük és egyáltalán nem mindegy, hogy mivel és hogyan...
febr.
25.
dummy 10 perc
archive
Régi építésű házak esetén idővel felmerül az utólagos hőszigetelés kérdése. Nagyon egyértelműnek tűnik ennek szükségessége, mégis anyagi megfontolások és a munka nagysága miatt sokan halogatják a megvalósítást.
febr.
25.
archive
A vakolt kőzetgyapotos homlokzati rendszerek iránt napjainkban egyre nagyobb az érdeklődés, ami számos pozitív tulajdonságuknak köszönhető:
febr.
25.
dummy 7 perc
archive
A Pantone a korábbiévekhez hasonlóan idén is megválasztotta az év színét; az új évtized első évében a klasszikus kékre (Pantone 19-4052) esett a választás, mely a cég szavaival élve „időtlen és örök”.
febr.
25.
dummy 8 perc
archive
Legyünk őszinték: ha lefolyóra gondolunk, szinte biztos, hogy egyből a klasszikus körformájú, lyukacsos megoldásra gondolunk, arra a sablonos lefolyóra, amiből nemhogy stílusában, de méretben is szinte teljsen egyező darabok készültek évtizedekig.
febr.
25.
dummy 10 perc
archive
Kövesd velünk a következő hetekben, hogy halad a fürdőszoba projekt és tudd meg, a burkolatok, szaniterek kiválasztásakor Rami vagy Máté tudja majd jobban érvényesíteni az elképzeléseit ;-)
febr.
25.
dummy 5 perc
archive
Ahogy Rami posztjából is kiderül: a burkolat színével kapcsolatban Máté elképzelése, azaz a sötét színvilág nyert. Sportosan fogalmazva 1-0 a javára, na de messze még a vége!
febr.
25.
archive
Az energiahatékony működéssel nem csak a jogszabályi kötelezettségek miatt érdemes foglalkozni, hiszen a kevesebb és hatékonyabb energiafelhasználás jó az embernek, jó a gazdaságnak és jó a Földnek is.
febr.
25.
archive
A Hufbau Hálózat Partnerei jelentős támogatói a helyi és régiós sport- és kulturális rendezvényeknek, valamint egyéni szervezésű jótékonysági akciókkal segítik a rászorulókat.