(+36) 42 408 509tuzepkovacs@tuzepkovacs.hu
Skip to main content
dummy 10 perc
archive

Induljon a munka!

Egy új otthon mindig nagy öröm – de gyakran nagy munka is

Egy új otthon mindig nagy öröm – de gyakran nagy munka is, különösen, ha az ember a tökéletes élettér megalkotására törekszik. Kiss Ramóna és Lékai Máté is nagy fába vágta a fejszéjét, mikor hozzáfogtak veszprémi lakásuk kialakításához: két némileg különböző elképzelés mentén kell egy olyan otthont teremtsenek, amiben mindketten, illetve Noé babával együtt mindhárman otthonosan érezhetik majd magukat.

Egy jó elképzelés, vagy terv azonban a sikernek csak egy része, hiszen a megfelelő anyagok kiválasztásán, a megfelelő kivitelezésen áll vagy bukik minden. Ramónáék ezt pontosan tudják, ezért a legjobb döntést hozták azzal, hogy a HufBau építőpontok minőségi kínálatából szerzik be a fürdőjük kialakításához szükséges anyagokat.

Nyár végén látogattak el először a Huf-Bau hálózat egyik áruházába, ahol kollégáink segítségével hosszasan válogattak a különböző burkolóanyagok és szaniterek közül. Már ekkor bizonyossá vált, hogy ez egy kalandos vállalkozás lesz részükről nemcsak a munka várható hossza miatt, hanem azért is, mert mint kiderült: sok dologban alapvetően más az elképzelésük… Áruházunkban tett látogatásukkor például már egyből kiderült, hogy Ramóna világos, Máté pedig inkább sötét burkolatot tudna a fürdőjükben elképzelni.

Hiába azonban ez az alapvető bizonytalanság, azért első alkalommal sem távoztak üres kézzel, a munka elkezdéséhez szükséges anyagokat beszerezték. Természetesen ahogy a munkával haladnak vissza kell még térjenek hozzánk, ha megállapodtak a részletekről.

Kövesd velünk a következő hetekben, hogy halad a fürdőszoba projekt és tudd meg, a burkolatok, szaniterek kiválasztásakor Rami vagy Máté tudja majd jobban érvényesíteni az elképzeléseit 😉

 width=

Kapcsolódó cikkek
24
febr
02.24.
Quisque placerat nec mauris ut molestie. Pellentesque venenatis quam ut justo tincidunt.
Kapcsolódó termékek