(+36) 42 408 509tuzepkovacs@tuzepkovacs.hu
Skip to main content
dummy 8 perc
archive

Zuhanyfolyóka? Hol?

Milyen zuhanyfolyókát válassz?

Először is kezdjük a nyilvánvalóval: újra Máté győzedelmeskedett, így zuhany került a fürdőjükbe. De persze Raminak sincs semmi oka szomorkodni, hiszen az összkép csodálatos, a megoldás pedig vitathatatlanul praktikus.

 width=Az alkalmazott technikai megoldások és a csaptelep teljesen a modern vonalat képviselik: nem előreépített zuhanykabin került beszerelésre, hanem a fürdő méreteihez és lehetőségeihez optimalizált egyedi zuhanyfülke, zuhanytálca nélkül és egy nagyon elegáns lefolyóval.

Legyünk őszinték: ha lefolyóra gondolunk, szinte biztos, hogy egyből a klasszikus körformájú, lyukacsos megoldásra gondolunk, arra a sablonos lefolyóra, amiből nemhogy stílusában, de méretben is szinte teljsen egyező darabok készültek évtizedekig. Hát ez már a múlté, manapság lefolyók viszonylag széles választékából kereshetjük meg a számunkra legideálisabb megoldást.
Fontos, hogy nem kell az esztétikumot a praktikumért feláldozni: számos olyan megoldással készült modellt találhatunk, amik túl azon, hogy mutatósak, még hatékonyság tekintetében is messze felülmúlják elődeiket.

Milyen zuhanyfolyókát válassz?

A zuhanyfolyóka kiválasztásánál fő szempont a méret, illetve a vízelnyelési mennyisége, de nem elhanyagolható a kinézet sem. Az előbbiek tekintetében érdemes a szakember véleményére hagyatkozni, viszont a kinézetébe már nyugodtan szóljunk bele.
Vannak olyan kialakítású folyókák, amelyek burkolhatóak, így beleolvadnak a csempe mintázatába, de elérhetők természetesen az ismertebb, rácsos borítású megoldások is, melyek esetében számos különféle mintázatú és anyagú rács közül választhatunk.

 

"Rami és Máté az Aco minőségi kínálatából választott zuhanyzójába elegáns és szinte észrevehetetlen zuhanyfolyókát, ami a burkolat takarásában bújik meg. Ez a megoldás tökéletes választás a minimalista, letisztult megoldások kedvelőinek, illetve azoknak, akik nem szeretnék a burkolat egységét megbontani. Nem kizárólag a megjelenés volt azonban fontos, hanem természetesen a minőség is, amire az Aco márkanév egyértelműen garanciát jelent.

 

A képet elnézve azt mondhatjuk, jó döntést hoztak, mert a végeredmény nagyon mutatós, ők pedig elégedettnek tűnnek.

A zuhanyfülke tehát kész és lassan a fürdőszoba is. Ha kíváncsi vagy, hogy fog kinézni Rami, Máté és Noé fürdője, kövess minket továbbra is! Amint friss hírünk lesz,

Kapcsolódó termékek