(+36) 42 408 509tuzepkovacs@tuzepkovacs.hu
Skip to main content

Szolgáltatások

Jó helyen vagy!

Teljeskörű szaktanácsadás

Szaktanácsadóink felkészülten várják kérdéseit, akár a leggyakoribb, festéket, nyílászárókat, hideg- és melegburkolatokat, illetve tető és homlokzati szigetelés érintő kérdésekben, akár a speciális anyaghasználatot kívánó megoldásokhoz kapcsolódóan.

Anyagszükséglet-számítás, árajánlat

Hozza be tervrajzát, vagy akár kézzel rajzolt alaprajzát, és kiszámoljuk Ön helyett a szükséges anyagszükségletet, és elkészítjük mellé költségvetését is, a szükséges tételekre pedig azonnal árajánlatot adunk.

Bemutatóterem, anyagminta

Országszerte összesen 44 Építőponton és Építőpont Plus áruházunkban találkozhat széles választékot bemutató építőanyag, nyílászáró, fürdőszoba, valamit festékeinket reprezentáló bemutatóteremmel. Kérje elérhető gyártói anyagmintáinkat a szaktanácsadóinktól!

Bel-és kültéri festék színkeverés

Az Építőpontjainkon és az Építőpont Plus áruházainkban elérhető festékcentrumokban keresse festékkeverő szolgáltatásunkat, ahol egyaránt kérheti homlokzati festékek, vakolatszínezők, beltéri kevert és önálló színezőanyagok keverését.

3D fürdőszoba tervezés

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk: Fürdőszoba Szalonjaink a burkolat mellett a szaniter eszközöket is gondosan elhelyezik. Az így megtervezett fürdőszobájának 3D modelljében akár úgy sétálhat, mintha máris kész lenne, és ha szükségét érzi, még a kivitelezés előtt változtathat elképzelésén.

Kiemelt ügyfélkezelés

Kérje projektmenedzsereink követő, gondoskodó segítségét építkezésének végig kíséréséhez. Házépítése, nagyobb beruházása során dedikált HUFBAU kapcsolattartó segíti Önt a hibás választás elkerülésében, tájékoztatja a lehetséges megoldásokról, és szakmai segítséget nyújt döntései meghozatalában.

HUFBAU Hűségprogram

Válassza Hűségprogramunkat, és élvezze a havonta elérhető új és új kedvezményeinket, csak Hűségkártyával igénybe vehető ingyenes szolgáltatásainkat! Építőanyagaink mellett rengeteg hasznos, napi barkács, festék és kisgép termékünk is megvásárolható, érdemes egyszerűen és gyorsan csatlakoznia hozzánk!

Ingyenes parkolás

Vásárlás, szaktanácsadás idejére válassza ingyenes parkolónkat! Ez leginkább belvárosban, fizetős övezetben elérhető Építőpontaink és Építőpont Plus áruházaink vásárlóinak segítség, ugyanakkor az ingyenes övezetekben is segítséget nyújt a teherautók parkolásához.

Házhozszállítás, daruzás

Vásárolt nehéz építőanyagát Építőpontjainkról házhoz szállítjuk, a megjelölt időben és helyen pedig ledaruzzuk. Szükség esetén kérje csak daruzási szolgáltatásunkat: leszállított építőanyaga mellé

Raktározás

Megvásárolt termékeit szükség esetén, egyéni megállapodás keretében a felhasználás idejéig akár ingyen raktározzuk.

Bérlés

Népszerű utánfutó bérlés szolgáltatásunk, de kisgép kölcsönzési lehetőségünk is egyre keresettebb. A szolgáltatás csak nagyobb, Építőpont Plus áruházaink szolgáltatásai között elérhető, elérhetőségéről érdeklődjön Építőpontjainktól.

Egyes szolgáltatásaink elérhetősége Építőpontonként eltérő, kérünk, a szolgáltatásokról előzetesen érdeklődj Építőpointjainkon!
Iratkozz fel