(+36) 42 408 509tuzepkovacs@tuzepkovacs.hu
Skip to main content

Zalakerámia Akció

ZALAKERÁMIA OKTÓBER A KOVÁCS TÜZÉPEN!

2021 Októberében ÓRIÁSI akció Zalakerámia márkatermékekből a Kovács Tüzépen. Magyar gyártó Magyar termékei megfizethető áron; és ez csak pár előny.

Felújít, építkezik,  látványtervezéssel, pontos anyagszükséglettel, korrekt árakkal várjuk!

Ízelítő az akciós családokból:

A Zalakerámia Zrt. a legnagyobb hazai burkolólapgyártó. Fő tevékenysége: fal- és padlóburkoló lapok, gres lapok gyártása, kül- és belföldi forgalmazása, valamint a saját tulajdonban lévő bányák üzemeltetése. Székhelye: Tófej.

Kevés olyan magyar márka van a hazai piacon, amelyről elmondható, hogy generációk ismerik és kategóriájában fennállása óta piacvezető.
A Zalakerámia tradicionális kerámia burkolólap márka, amely évről-évre a fejlesztésekben élen járva, folyamatosan bővítette portfólióját. Az utóbbi évekre mindez olyan lendületes és modern termékcsaládot eredményezett, amelyek alapja az egyediségre, kreativitásra törekvés, ahol a színek és formák ötletes variációjával bármilyen hatás elérhető. Ezek után joggal elmondható, hogy mindez a nemzetközi divattrendek hazai képviselőjévé tette a Zalakerámiát.

 

Bővebb információ: http://www.zalakeramia.hu

Az elgépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A hónapban a megrendelésekre, és a készleten lévő termékekre is érvényes a meghirdetett kedvezmény. Kérjük érdeklődjenek Tüzépünkön nyitvatartási időben! Az akciónk 2021. október 1-31.-ig tart, vagy a készlet erejéig!