(+36) 42 408 509tuzepkovacs@tuzepkovacs.hu
Skip to main content
dummy 5 perc
Archive

Porotherm akció

Keresd a Porotherm falazómelemeket szeptember 30-ig kedvezményes áron a Hufbau építőpontokon!

A különböző felhasználási célokra szánt téglák a következő termékkategóriákba sorolva érhetők el:

 

Energy+

Az Energy+ termékek kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, energiatakarékosak, optimális megoldást nyújtanak energiahatékony külső falazatokhoz. Innovatív termékmegoldásokat jelentenek környezettudatos ügyfeleink részére. Környezetünket kímélve, ökológiai szempontokat is szem előtt tartva építkezni – ez olyan érv, amely az építkezést tervezők körében is egyre nagyobb
jelentőséggel bír.

Energy+ termékeinket azoknak az ügyfeleinknek fejlesztettük ki, akik energiahatékony otthont szeretnének, és a monolit, vagyis egyrétegű
falszerkezetet részesítik előnyben. A hőszigetelés a téglába integráltan, annak belsejében, védett helyen található, így a legkiválóbb hőszigetelő képességű falazat építhető, mely továbbra is biztosítja számunkra a falazat kerámia felülete által nyújtotta előnyöket: otthonunk alacsony energiafogyasztással, kiváló lakóklímával, egészséges belső levegővel rendelkezik majd, ezzel is növelve a téglaházunk értékét hosszú távon.

Comfort

A Comfort termékcsalád innovatív és modern, jó hőszigetelő képességű, mindemellett versenyképes ár-érték arányú falazati megoldást jelent vásárlóinknak.

A Klíma termékek kiváló hőszigetelő tulajdonságát új üregkép kialakításával érték el szakembereink a termékfejlesztés során. A tégla –méretétől függően – másfélszer-kétszer több üregsort tartalmaz, mint a hagyományos termékek. Az új üregképnek köszönhetően a szerkezeten át távozó hőnek akár 130%-kal több utat kell megtennie, mint a hagyományos termékek esetében. A jelenlegi épületenergetikai előírásoknak megfelelve, ill. azokat túlteljesítve, ezek a kiváló hőszigetelő képességgel rendelkező téglák egy rétegben, monolit falként vagy a szokásosnál vékonyabb kiegészítő hőszigetelés alkalmazásával biztosítják ugyanazt a hőszigetelő képességet, mint a téglák korábbi verziói.

Classic

Classic termékcsaládunkban olyan tradicionális falazóblokkok kaptak helyet, amelyek már bevált, megbízható megoldásokat kínálnak külső homlokzati hőszigetelés alkalmazásával épített falazatokhoz, belső teherhordó falakhoz.

A klasszikus nútféderes és habarcstáskás falazóelemek használatával stabil, nagy teherhordó képességű falazatok építhetőek, felhasználásuk ezért elsődlegesen belső teherhordó falakban javasolt, ahol a falazat a legnagyobb terhelésnek van kitéve. Fűtött épületek külső térrel érintkező falainak építésére csak hőszigetelve alkalmasak.

 

Belső

A Belső termékcsaládba tartozó termékek optimális megoldást nyújtanak a belső terek felosztásához, egy (lakó) egységen belüli önálló helyiségek létrehozására.

A többféle falazatvastagságban is elérhető Belső falazóelemeket különböző helységek elválasztásra használjuk. A Porotherm belső falak optimálisak az épület működését biztosító vezetékrendszerek elhelyezésre. A kerámia ebben az esetben is biztosítja az ideális lakóklímát, és a tágabb értelemben vett kiváló lakókomfortot otthonunk minden helységében.

 

Hanggátló

A Hanggátló termékcsaládba tartozó termékek széles spektrumban nyújtanak megoldást azokhoz a falazatokhoz, ahol hanggátlási igény lép fel.

Komfortérzetünkhöz szükséges, hogy ne csak a környezetünkből, hanem az épületen belüli, szomszédos helyiségekből érkező zajokkal szemben is kellő védelemmel rendelkezzünk. A nyugodt munkavégzés, vagy a pihenés eltérő mennyiségű zajt enged meg számunkra, az eltérő igényszintek kielégítéséhez nyújt segítséget a széles Hanggátló termékválaszték.

 

Kiegészítők

A kiegészítő termékcsalád elemei a falazatok szakszerű, kész szerkezetként történő megépítését teszik lehetővé.

A Profi falazatokhoz tartozó kötőanyagot a Profi fal egyszerű és pontos kivitelezését biztosító szerszámokkal javasoljuk bedolgozni. A Porotherm áthidalók egységes kerámia felületet biztosítanak a tégla falazatokban a nyílások felett is, mindamellett nagy teherbíró képességükkel akár 3,25 m-es fesztávot is áthidalhatnak. A tömör falazóelem kiváló megoldás lehet áthidalók feletti nyomott öv kialakítására.

 

Kapcsolódó termékek